Το εστιατόριο μας

Το παραθαλάσσιο εστιατόριο "Ο Κρητικός" βρίσκεται στην περιοχή Μέριχα της Κύθνου και αποτελεί έναν από τους ωραιότερους χώρους για μεσημεριανό και για γεύμα.
Άψογη εξυπηρέτηση, ειδυλλιακή θέα στην θάλασσα, καθαρό και ρομαντικό περιβάλλον, Ελληνική Κρητική κουζίνα, με διάφορους Κρητικούς μεζέδες και με τις καλύτερες σπεσιαλιτέ !
Επίσης διοργανώνουμε Κρητικούς γάμους έως 70 ατόμων με γαμοπίλαφο Κρητική παράδοση!.
Και φυσικά κατόπιν παραγγελίας έχουμε και το Αντικριστό ένας παραδοσιακός Κρητικός τρόπος ψησίματος του αρνιού.
Ρακί και λίρα και βιολί , λαούτο και παρέα, αυτά αν έχουμε μαζί , περνούμε νε ωραία!!!

Παρουσίαση

Το εστιατόριο μας βρίσκεται δίπλα στη Θάλασσα , μπορεί κανείς να απόλαυση την Κρητική σπιτική κουζίνα μας.
Με μεγάλη γκάμα των φαγητών μεγάλη και προσεγμένη για κάθε γούστο και απαίτηση. Για κάτι πιο ιδιαίτερο δεν έχετε παρά να μας το ζητήσετε και εμείς τουλάχιστον θα το προσπαθήσουμε. Οικογενειακή φροντίδα και σέρβις είναι αυτό που κάνει το εστιατόριο μας ξεχωριστό, γρήγορη και ευχάριστη εξυπηρέτηση.
Η παραλία που βρίσκετε μπροστά στη ταβέρνα μας «Ο Κρητικός » είναι καθαρή και πάντα στην διάθεση των επισκεπτών, για να απολαύσουν το μπάνιο τους μαζί με το ξεχωριστό φαγητό που πάντα διαθέτει το εστιατόριο μας. Φρέσκα Θαλασσινά, ντόπια φρέσκα κρέατα , πλούσια ορεκτικά, σαλάτες, παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα, λαδερά, διάφορους Κρητικούς μεζέδες, ντόπια προϊόντα συνθέτουν το πλούσιο μενού μας.
Το εστιατόριο λειτουργεί καθημερινά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Τοποθεσία

Από Λιμάνι: 100m Από Χώρα: 8km Από Παραλία:2m

Επικοινωνία